• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада – серед учасників Recovery Construction Forum Ukraine

eye

93

12.04.2024 10:45

Новини громад

img

У Києві, 11 квітня, у КВЦ “Парковий” відбувся форум Recovery Construction Forum Ukraine, який об'єднав представників влади та будівельну спільноту для обговорення поточних викликів галузі та ефективної координації зусиль щодо відбудови України.

Серед учасників форуму – представники державних установ, територіальних громад та критичної інфраструктури, міжнародних фінустанов та фондів, будівельних компаній та галузевих організацій, бізнесу. До участі в заході доєднався і начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв’язків та комунікацій Покровської МВА Олег Фролов.

Головною темою форуму стала державна відбудова країни та підтримка громад «на місцях». Також під час панельних дискусій був обговорений механізм процесів відбудови: регулювання та інновації.

«Дуже корисні перемовини відбулися в кулуарах форуму. Обговорив з Анатолієм Кінахом поствоєнне відновлення промислового комплексу громади, сприяння УСПП в будівництві та розвитку індустріального парку "Покровськ", розвиток туристичного потенціалу громади на базі творчості Миколи Леонтовича. З виконавчою директоркою CORE RESPONS в Україні домовилися про співпрацю щодо реконструкції та облаштування місць компактного проживання для ВПО нашої громади, які перемістилися у відносно безпечні регіони України. З генеральним директором MIYAMOTO.UKRAINE домовилися про допомогу нашій громаді у наданні будівельних матеріалів для ліквідації наслідків після обстрілів», - поділився підсумками участі у форумі Олег Фролов.

Сьогодні перед всією Україною, зокрема, Донеччиною стоять серйозні життєвоважливі виклики. Мова йде про пошук можливостей для відбудови під час війни, про стан фортифікації області, ВПО, екологічні проблеми та про інвесторів, які таки наважуються заходити з новим бізнесом.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію