• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Захист прав дітей: у Покровську відбулося засідання фахової комісії

eye

55

11.04.2024 10:25

Громада 1

img

10 квітня 2024 року під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей Покровської громади.

Під час зустрічі обговорювалися найактуальніші питання, пов'язані з долею дітей, їхнім здоров'ям, соціальним захистом та сімейним вихованням. 

Серед 25 пунктів порядку денного були питання, що стосувалися батьківських обов'язків, визначення місця проживання малолітньої дитини, дарування майна малолітнім, а також визначення статусу дитини, що постраждала від воєнних дій. Крім цього розглянуто питання затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Члени комісії не лише обговорили кожне питання докладно, але й відвідали родини, які перебувають на обліку служби та поспілкувалися і з самими дітьми, щоб краще зрозуміти їхні потреби та ситуацію.

У результаті засідання були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та інтересів неповнолітніх, що дозволить поліпшити їхнє життя та забезпечити їм гідне майбутнє.

«Наша головна місія – створити безпечне та сприятливе середовище для розвитку кожної дитини. І сьогоднішнє засідання є ще одним кроком у напрямку забезпечення кожної дитини можливістю реалізувати свій потенціал та мати щасливе дитинство», – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

808

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

790

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

821

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію