• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соцпрацівники допомагають пенсіонерам Покровської громади пройти ідентифікацію в домашніх умовах

eye

58

10.04.2024 15:15

Громада 1

img

У Покровській МВА вживають заходів для полегшення отримання соціальних послуг пенсіонерам та людям з інвалідністю. Зокрема, фахівці Пенсійного фонду разом з працівниками Управлінням соціального захисту населення проводять ідентифікацію для зазначених категорій населення безпосередньо в домашніх умовах.

Фізична ідентифікація для отримувачів пенсії та соціальних виплат в Україні діє з 2004 року. У Міністерстві соціальної політики зазначають, що ця процедура дозволяє перевірити чи дійсно кошти отримує саме та людина, якій вони призначені.

Завдяки використанню цифрових інструментів, цей процес стає набагато зручнішим та доступним для кожного, хто потребує допомоги.

Цього року людям похилого віку та особам з інвалідністю надається можливість пройти процедуру ідентифікації без необхідності виходити з дому. Це особливо важливо з огляду на потреби цих вразливих верств населення.

У Покровській громаді пройти необхідну процедуру літнім людям допомагають представники держустанови та УСЗН.

Небайдужість до осіб з особливими потребами є пріоритетом для всієї країни. Ми вдячні фахівцям Пенсійного фонду та Управління соціального захисту за їхню надзвичайну роботу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

807

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

790

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

821

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію