• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Благоустрій громади: комунальники приступили до планового відсипання доріг в старостинських округах

eye

57

10.04.2024 10:45

Громада 1

img

У селі Котлине Першотравневого старостинського округу відбувається відсипання вулиць доменним шлаком. Для проведення робіт задіяно дві одиниці спецтехніки: самоскид та ескалатор-навантажувач.

Попередньо, для виконання цих робіт заздалегідь до старостинського округу було завезено 300 тонн доменного шлаку.

Як зазначає головний інженер КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Юрій Кій, раніше силами підприємства вже було виконано певний обсяг робіт у містах Покровськ та Родинське. Зараз робочі бригади працюватимуть у старостинських округах громади.

«Це важливий етап нашої роботи, оскільки стан доріг визначає в першу чергу безпеку пересування мешканців. Якщо раніше ми зосереджувалися на містах, то зараз наші зусилля спрямовані на поліпшення стану вулиць у старостинських округах громади. Відсипання вулиць доменним шлаком відбувається за заявами начальників відділу управлінь СО, які вони отримують від мешканців, і так ми працюємо на проблемних ділянках», — зазначив Юрій Кій.

Найближчим часом заплановано відсипання доріг на 4 вулицях Котлиного. Вчора роботи активно велись по вулиці Грушевського. Попри ремонтні роботи, життя у старостинському окрузі продовжується у звичному ритмі.

«В цьому році запланований як дрібний ямковий ремонт, так і відсипання великих ділянок. Це допоможе покращити стан наших доріг і забезпечити більш комфортні умови для мешканців Котлиного та інших населених пунктів округу. Дякуємо Покровській міській військовій адміністрації за сприяння в вирішенні «дорожнього» питання. Спільними зусиллями ми зможемо зробити наші дороги безпечними та зручними для кожного жителя громади", - розповів начальник відділу управління за територіями Першотравневого старостинського округу Олександр Ухов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

90

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

81

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

106

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію