• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Не май сто кіп у полі, май друзів доволі" - Покровська громада отримала продуктову допомогу

eye

55

10.04.2024 10:05

Громада 1

img

Є у громаді люди, які попри те, що самі потребують постійної допомоги, намагаються допомогти і іншим. Тим паче це важливо у теперішні скрутні часи для багатьох переселенців, які опинилися в нашій громаді внаслідок бойових дій у їхніх рідних містах і селах.

Так завдяки давній дружбі та гарним стосункам нашого небайдужого покровчанина Віталія Базаки, групи «Даруй добро» та керівника фермерського агро господарства, засновника благодійного фонду «З людьми та для людей» Олександра Поворознюка до громади надійшло 300 кілограмів крупи для допомоги тим, хто цього потребує.

Ця благодійна допомога стане складовою частиною при формуванні продуктових наборів, призначених для внутрішньо переміщених осіб Покровської громади.

«Дякуємо благодійникам за їхню підтримку, адже це допомога тим, хто сьогодні переживає важкі часи. Разом ми сила, і такі дії підтверджують, наскільки важлива наша спільна підтримка», — зазначила керівниця ККСН Марина Ухова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

89

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

81

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

106

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію