• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Співпраця заради перемоги: члени громадськості забезпечують медичні заклади гуманітарною допомогою

eye

56

09.04.2024 17:30

Громада 1

img

Ще з початку повномасштабного вторгнення члени Громадської ради поставили для себе важливе завдання — залучення гуманітарної допомоги та співпраця з донорами.

Завдяки спільним зусиллям та координації представника Ради, Віктора Поліщука, вдалося організувати доставку гуманітарного вантажу до КНП "Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування". 

Ця допомога була передана благодійною організацією "Heidenheim-fuer-Ukraine.de e.V." у співдії з волонтерами зі Львівської області.

Вантаж містив пледи, постільну білизну, ковдри, подушки та рушники - необхідні непродовольчі товари, які передані на потреби хірургічного та травматологічного відділень.

У цей важкий час солідарність та взаємопідтримка стають ключовими складовими для подолання складнощів. Дякуємо всім, хто долучився до цієї справи та виявив підтримку медичним закладам громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

638

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

627

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

657

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію