• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада активно готується до майбутнього опалювального сезону

eye

87

09.04.2024 12:00

Громада 1

img

Попри те, що опалювальний сезон в Покровській громаді тільки закінчився, фахівці КП "Покровськтепломережа" вже активно готуються до майбутньої зими. Згідно з планом, розробленим підприємством, проводяться роботи з підготовки котелень та комунікаційних мереж.

Вже визначені проблемні ділянки, які потенційно можуть створити труднощі в наступному опалювальному сезоні, та наразі на них ведуться відповідні заходи. Планується проведення глобальних ремонтів двох котелень, щоб забезпечити безперебійне функціонування опалювальної системи.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, не дивлячись на випадки відключення електроенергії та проблеми з водопостачанням минулого сезону, мешканці безперебійно отримували теплоносій.

«Для запобігання можливим проблемам у майбутньому, планується проведення робіт з відновлення резервуарів для накопичення технічної води. Це потрібно для забезпечення необхідних запасів у разі відсутності водопостачання», – додав заступник.

Своєю чергою, фахівці КП «Покровськтепломережа» вже розпочали плідно працювати над забезпеченням сталої роботи котелень в майбутніх опалювальних сезонах.

«На котельні №7 проводиться заміна магістральної теплової мережі діаметром 315 мм протяжністю 80 погонних метрів. Загалом по підприємству зараз працює 8 комплексних бригад. По всім частинам міста ведуться ремонтні роботи. Матеріали в наявності є, всі роботи тривають згідно з затвердженим графіком. Вже до травня плануємо закінчити роботи на перших чотирьох об’єктах», – зазначив директор комунального підприємства КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію