• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Закарпатська гостинність: вихованці «Милосердя» пройшли медогляд у лікарів м.Тячів

eye

55

09.04.2024 10:04

Новини громад

img

Завдяки ГО "Неємія" та при підтримці УВКБ ООН родини вихованців Покровський ЦКРОІ «Милосердя» відвідали місто Тячів, Закарпатської області.

Родини евакуйованих вихованців центру «Милосердя» продовжують облаштовуватися на новому місці та проходити реабілітацію серед мальовничої природи Закарпаття. Нудьгувати та сумувати їм ніколи, адже кожен день розписаний по хвилинах.

Вчора за електронним направленням від сімейного лікаря Людмили Гасинець вихованці та батьки центру відвідали вузьких спеціалістів Тячівської консультативної поліклініки, де мали змогу пройти медогляд та отримати консультацію у таких фахівців, як хірург, психіатр, ендокринолог, окуліст, ортопед та вирішити ряд важливих питань.

Три родини отримали направлення на відвідування Нересницького Інклюзивно - ресурсного центру. А доставили дітей до місця призначення на комфортабельному автобусі.

«Дякуємо за турботу та висловлюємо щирі слова подяки всім причетним. Як добре, що поруч з нами справжні та дуже добрі люди, які нам допомагають та підтримують», - зазначила голова батьківського комітету центру «Милосердя» Людмила Фоменко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Надання грошової допомоги з місцевого бюджету: комісія розглянула заяви мешканців громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 10:00

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

16

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

43

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію