• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Крок до зцілення: представники Покровської ТГ пройшли навчання в рамках навчально-просвітницького проєкту

eye

55

09.04.2024 09:15

Громада 1

img

Вчора представники Покровської громади успішно завершили четвертий етап навчання в рамках навчально-просвітницького проєкту «Зцілення громад».

Курс був спрямований на підтримку громад, що постраждали від війни. Учасники навчання, що проходило на Львівщині, мали нагоду здобути нові знання, отримати психологічну реабілітацію та познайомитися з досвідом інших країн щодо заходів з підтримки ментального здоров'я.

Програма «Зцілення громад» включає в себе освітні заходи та психологічну реабілітацію, спрямовані на духовне відновлення кожного учасника. Протягом цих днів слухачі курсу були присутніми на лекціях відомих професійних викладачів, брали участь у стратегічних сесіях та ментальних бесідах, відвідували історичні пам'ятки Львова та проводили дослідження з самопізнання. Своєю чергою, учасники навчально-просвітницького курсу "Зцілення громад" відзначили систематизованість матеріалів та професійний підхід організаторів до проведення цього курсу.

Проєкт реалізовується за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Реновабіс» та є лише першим кроком у співпраці з громадами для відновлення соціально-економічного життя в постраждалих регіонах України. У майбутньому учасники матимуть можливість продовжити свою участь у курсі з навчання громад г«Дія в надії» та налагодити співпрацю з консультаційним центром УГКЦ.

«В наші часи важливо розвивати стійкість, щоб наше суспільство могло бути опорою один для одного в умовах кризових ситуацій. Психологія відіграє значну роль у здатності українців адаптуватися до різних обставин, щоб уникнути завдання шкоди тим, хто перебуває поруч у цей непростий час. Дякуємо організаторам цього проєкту за можливість отримати практичні кейси з життєстійкості, пізнання себе та оточуючих. Навчання разом із культурно-просвітницькою програмою було вкрай необхідне кожному з учасників цього курсу», - поділився враженнями керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

13

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

41

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

63

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію