• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

« СВІДОМИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ЗАПОРУКА ВПЕВНЕНОСТІ У МАЙБУТНЬОМУ»

eye

333

22.10.2018 21:15

Центр зайнятості

img

З метою привернення уваги молоді до актуальних на ринку праці професій, розширення світогляду та поглиблення знань про світ професій, фахівці відділу активної підтримки безробітних Покровського міського центру зайнятості Донецької області протягом року організовують профорієнтаційні заходи в школах міста Покровська та району.

17 квітня 2018 року було проведено низку профорієнтаційних уроків у ЗОШ №2: «Профорієнтаційний урок для учнівської молоді 11 класів», «Профінформаційний семінар для батьків учнів», «Профінформаційний семінар для працівників закладів освіти».

«Вибір професії, значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини. Тут не можна докладатися на випадковість, квапитися. Отже, основним завданням є підготовка до свідомого вибору майбутньої професії», - зазначила фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Покровського міського центру зайнятості Донецької області Оксана Янтус.

Школярам сподобався даний урок, вони активно включалися в розмову, тому є надія, що дана інформація стане їм у пригоді при виборі професійного шляху.

Увага батьків на профінформаційному семінарі концентрувалася на важливості питання вибору професії, як одного з провідних мотивів формування успішної, щасливої особистості, орієнтування на потребу регіонального ринку праці і, в першу чергу, на робітничі професії, потреби підприємств, установ, організацій у кваліфікованих кадрах, перспективи розвитку ринку праці, послуги служби зайнятості.

Учасники профінформаційного семінару для працівників закладів освіти дізнались про стан ринку праці, особливості роботи служби зайнятості з молоддю та напрямки профорієнтаційної роботи.

Наостанок, спеціалісти Покровського міського центру зайнятості Донецької області запросили школярів та представників закладу освіти відвідати службу зайнятості на День відкритих дверей.

DSC 1286

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

68

Новини громад

09 травня 2024 09:20

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

90

Новини громад

07 травня 2024 15:25

До уваги роботодавців! Нагадуємо про можливість отримання компенсації єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця

Порядок надання компенсацій затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №338.

eye

1455

Новини громад

01 травня 2024 13:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію