• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Маленьких покровчан запрошують доєднатись до дошкільної родини місцевих закладів освіти

eye

151

08.04.2024 17:08

Новини громад

img

Умови воєнного стану кардинально змінили функціонування системи дошкільної освіти. Щоб не залишати дітей без освітніх послуг, запроваджено дистанційну форму роботи з 1 вересня 2022 року.

Освітяни Покровської громади продовжують набір юних мешканців до місцевих навчальних закладів. Зараз активно проводиться запис дітей до дитячих садочків. 

Перший крок до отримання якісної освіти — електронна реєстрація.

«Щоб охопити всіх дітей дошкільного віку від 3 до 6 років освітніми послугами та забезпечити рівний доступ до дошкільної освіти існує електронна реєстрація, тобто електронна черга до закладів дошкільної освіти, яка здійснюється на порталі ІСУО (інформаційна система управління освітою). Цей інноваційний підхід дає можливість батькам ознайомитися з переліком доступних закладів, зареєструвати свою дитину в черзі без виходу з дому та відстежувати її просування в режимі реального часу», — розповіла головна спеціалістка з питань дошкільної освіти Покровського міського відділу освіти Ольга Столбнікова.

Покроковий алгоритм реєстрації дуже простий і доступний кожному: потрібно лише зайти на сайт відділу освіти, зареєструватися в Інформаційній системі управління освітою та активувати акаунт через електронну пошту. 

Загалом, дистанційна освіта закладів дошкільної освіти у Покровській ТГ відбувається на освітній платформі Microsoft Office 365, зокрема використовується програма Teams. Ця платформа надає зручний і доступний спосіб організації навчання в онлайн-режимі для маленьких дітей та їх вихователів.

Дистанційна робота здійснюється у двох форматах, що враховують вікові особливості дітей. Перший формат - синхронний, відбувається в режимі реального часу, де ясельна та молодша групи проводять 3 заняття, а середня та старша - 4 заняття. 

Другий формат - асинхронний, де вихователі створюють чек-листи для кожної вікової групи, щоб кожен учасник мав змогу працювати у зручному для нього режимі.

Шановні батьки, не гайте часу — приєднуйтесь до дошкільної родини у закладах освіти Покровської громади!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

37

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

34

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

21

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію