• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлення громади: отримано нову партію вікон для Покровська від GEM

eye

72

08.04.2024 11:30

Новини громад

img

Гуманітарний штаб Покровської МВА завдяки плідній співпраці з організацією Global Empowerment Mission отримав чергову партію віконних конструкцій для відновлення житлових приміщень, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів з боку рф.

Так, 149 вікон цього разу будуть встановлені в різних частинах міста Покровськ, зокрема у мікрорайоні «Сонячний» та на вулицях Мандрика і Маршала Москаленко, за адресами, заявки на отримання допомоги за якими залишали мешканці в Контактному центрі.

Благодійники зазначають, що віконні конструкції відзначаються високою тепло- та звукоізоляцією, що сприятиме комфортним умовам проживання для мешканців.

Ця заміна вікон реалізується в рамках "віконної програми", ініційованої з підтримкою американської організації GEM у співпраці з Howard G. Buffett Foundation (HGBF).

Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА, висловив свою вдячність благодійникам за цінну підтримку.

«Ця ініціатива доводить, наскільки важлива солідарність та готовність допомагати тим, хто переживає складні часи. Ми вдячні всім, хто долучився до цієї справи, адже разом ми можемо зробити значний внесок у поліпшення життя нашої громади та підтримку тих, хто потребує допомоги», — додав Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

77

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

63

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію