• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлення громади: отримано нову партію вікон для Покровська від GEM

eye

138

08.04.2024 11:30

Новини громад

img

Гуманітарний штаб Покровської МВА завдяки плідній співпраці з організацією Global Empowerment Mission отримав чергову партію віконних конструкцій для відновлення житлових приміщень, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів з боку рф.

Так, 149 вікон цього разу будуть встановлені в різних частинах міста Покровськ, зокрема у мікрорайоні «Сонячний» та на вулицях Мандрика і Маршала Москаленко, за адресами, заявки на отримання допомоги за якими залишали мешканці в Контактному центрі.

Благодійники зазначають, що віконні конструкції відзначаються високою тепло- та звукоізоляцією, що сприятиме комфортним умовам проживання для мешканців.

Ця заміна вікон реалізується в рамках "віконної програми", ініційованої з підтримкою американської організації GEM у співпраці з Howard G. Buffett Foundation (HGBF).

Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА, висловив свою вдячність благодійникам за цінну підтримку.

«Ця ініціатива доводить, наскільки важлива солідарність та готовність допомагати тим, хто переживає складні часи. Ми вдячні всім, хто долучився до цієї справи, адже разом ми можемо зробити значний внесок у поліпшення життя нашої громади та підтримку тих, хто потребує допомоги», — додав Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

77

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

22

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію