• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від німецьких партнерів до Покровської КЛІЛ прибув черговий гуманітарний вантаж

eye

50

08.04.2024 11:00

Новини громад

img

До Покровської громади продовжує надходити гуманітарна допомога, яка націлена не лише на покращення умов життя місцевих мешканців та ВПО, а й послуг, які жителі отримують у комунальних, соціальних та медичних установах міста. 

Днями до Покровської клінічної лікарні було доставлено медичне устаткування, яке передали представники відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Спілка робочих самаритян Німеччини з.С.» (ASB). 

Вантаж загальною вартістю у понад мільйон гривень містив два операційні столи, один з яких офтальмологічний, світильник операційний та ультразвукову портативну діагностичну систему. 

За словами генерального директора КЛІЛ Юрія Бородіна, ті медустанови, які лишились працювати в регіоні, зокрема Покровська лікарня, приймають пацієнтів з різних населених пунктів Донеччини. Тож завжди існує потреба у сучасному обладнанні, яке дасть змогу надавати медпослуги на більш високому рівні. 

«Через постійні обстріли сусідніх Селидового та Курахового у нас значно збільшилась кількість пацієнтів. Разом із ними – навантаження на лікарів та обладнання. Ми дуже вдячні нашим німецьким партнерам за цю підтримку у вигляді медичного устаткування, яке допоможе виявляти та лікувати недуги, тим самим рятувати життя нашим пацієнтам», - зауважив Юрій Бородін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

38

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

58

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

18

Новини громад

02 травня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію