• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада прийняла участь у воркшопі з планування справедливої трансформації вугільних регіонів України

eye

102

07.04.2024 11:00

Громада 1

img

5 квітня у рамках проєкту "Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України" відбувся воркшоп «Рекомендації щодо планування процесу справедливої трансформації вугільних регіонів», організований компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

Серед учасників: представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, профільних міністерств, членів Асоціації та інших національних та міжнародних експертів. 

Від Покровської громади участь у заході взяв начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв’язків та комунікацій Олег Фролов.  

Під час воркшопу було презентовано та обговорено проєкт згаданих методичних рекомендацій, що розроблений європейськими експертами з компанії GFA, з метою його наступного доопрацювання.

Крім того, учасникам було презентовано план діяльності Асоціації вугільних громад України на 2024 рік. Зокрема, під час заходу обговорили спеціальні економічні зони для вугільних громад, необхідні зміни до законодавчої бази таких громад, а також підтримку Асоціації для бізнесу у вугільних громадах.

Також було укладено меморандум про співробітництво між Асоціацією вугільних громад України та GIZ. 

«Цей воркшоп є важливим кроком у напрямку побудови справедливої трансформації вугільних регіонів. Обговорення методичних рекомендацій та плану дій Асоціації вугільних громад України показує, що у нас в країні є чітка стратегія для розвитку цих регіонів. Своєю чергою хочу наголосити про нашу готовність до спільної роботи для досягнення цієї мети», — поділився своїми враженнями від участі в заході начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв’язків та комунікацій Покровської ТГ Олег Фролов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

66

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

33

Громада 1

01 травня 2024 13:30

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

29

Громада 1

01 травня 2024 09:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію