• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Покровська отримали кваліфіковані юридичні послуги від фахівців БФ «Право на захист»

eye

131

04.04.2024 14:30

Новини громад

img

Покровська МВА продовжує активно працювати над питанням надання кваліфікованих юридичних послуг мешканцям Покровської громади.

Вже тривалий час юристи благодійного фонду «Право на захист» на безоплатній основі надають консультації мешканцям Покровської громади з різних питань, які стосуються відновлення документів на майно, оформлення документів на спадщину, отримання допомоги за зруйноване житло та інше.

Сьогодні в Покровську вкотре працювали юристи, на консультації до яких завітали 10 осіб.

Учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді щодо вирішення пенсійних та земельних питань, нарахування компенсації за зруйноване майно, реєстрацію нерухомості.

«Наша мета полягає у забезпеченні доступної та якісної юридичної допомоги для громадян. Ми прагнемо допомогти кожній особі розв'язати важливі життєві ситуації та захистити її права. Будемо продовжувати співпрацювати з Покровською МВА і надалі», - зазначила юристка БО "Право на захист" Олена Федько.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

77

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

22

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію