• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільна праця в ім'я перемоги: очільника Покровської громади відзначено подякою військових

eye

77

04.04.2024 13:55

Громада 1

img

За всебічну підтримку, надану військовослужбовцям у період повномасштабного військового вторгнення рф в Україну та реалізацію спільних дій, спрямованих на будівництво лінії оборони,  а саме фортифікаційних споруд, начальника Покровської МВА Сергія Добряка відзначили почесною подякою.

 

За словами очільника громади, синергія військової адміністрації та Захисників, які боронять Донеччину від ворога, має бути направлена як на розбудову оборонних рубежів, так і активну допомогу військовослужбовцям в амуніції, технічних та транспортних засобах:

«Щиро дякую за нагороду, це велика честь для мене. Найголовніше, щоб наша допомога сприяла наближенню Перемоги. А ми обов'язково, й надалі, продовжуватимемо підтримувати наших Воїнів»

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

18

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

63

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

20

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію