• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА долучились до участі в засіданні регіональної координаційної ради

eye

78

04.04.2024 10:00

Новини громад

img

Під головуванням заступника очільника Донецької ОДА Олександра Шевченка відбулось засідання регіональної координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми. Участь в заході також взяли заступниці начальника Покровської МВА Наталія Іваньо та Маргарита Ідрісова.

У ході засідання було обговорено хід виконання рішень, прийнятих регіональною координаційною радою з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми від 31.10.2023; реалізацію державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, сексуальному насильству, пов’язаному з конфліктом, у 2023 році та плани на поточний 2024 рік.

Також учасники заходу розглянули результати роботи Головного управління Національної поліції в Донецькій області у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі за 2023 рік.

Окрему увагу приділили обговоренню результатів моніторингу й оцінки плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН №1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Донецькій області.

Крім того, у ході засідання були озвучені можливості співпраці у 2024 році з громадськими та міжнародними організаціями щодо підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом.

У підсумку наради члени координаційної ради визначили стратегічні напрямки подальших дій у сфері сімейної політики, гендерної рівності та протидії насильству. Результати засідання стануть важливим внеском у покращення умов існування та захист прав громадян в Донецькій області.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

30

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

30

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

19

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію