• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Допомога за зруйноване житло та на лікування: комісія розглянула заяви покровчан

eye

174

03.04.2024 16:31

RSS

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо та за участі Маргарити Ідрісової та Олексія Стебеля відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів з місцевого бюджету.

Зокрема, членами комісії було розглянуто 25 заяв, які стосувались виділення фінансової допомоги як за зруйноване житло, так і на лікування.

У рамках міської програми, затвердженої начальником Покровської МВА Сергієм Добряком, власники зруйнованого житла мають змогу отримати 80 тисяч гривень з місцевого бюджету. З такими заявами до УСЗН звернулось 3 особи.

По 100 тисяч гривень отримають родини безвісти зниклого військовослужбовця та загиблого внаслідок обстрілу покровчанина. 40 тисяч гривень було виділено на спорудження надгробка загиблого Захисника.

Особливо ретельно члени комісії розглянули пакети документів, які надійшли від мешканців з онкозахворюваннями.  Одинадцятьом заявникам була призначена фінансова допомога від 10 до 25 тисяч гривень. Ще 8 заявниками виділили на відновлення після проведених оперативних втручань.

Загальна сума, виділена з місцевого бюджету, склала 760 тисяч гривень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

68

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

15

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

58

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію