• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«ЗНАЙДИ РОБОТУ СВОЄЇ МРІЇ, ЖИВИ ТА ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ!»

eye

339

22.10.2018 21:12

Центр зайнятості

img

2 травня 2018 року в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області проведено перший в 2018 році захід на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці, в тому числі для учасників АТО» за участю 12 безробітних осіб.

Фахівець центру зайнятості Крістіна Насєкіна ознайомила присутніх з ринком праці регіону, поняттям «торгівля людьми», розповіла про експлуатацію людей, небезпечні реалії, з якими стикаються трудові мігранти за кордоном.

«Нелегальна трудова міграція та торгівля людьми – це проблеми, що стоять перед Україною. Щороку українці намагаються виїхати в інші країни в пошуках більш гідних умов життя», - наголосила головний спеціаліст відділу «Покровського бюро правової допомоги» Наталя Козинець

 

DSC 1453  

Але не завжди працевлаштування за кордоном закінчується успіхом. Велика кількість українського населення працює нелегально без укладання трудових договорів, але нелегальні трудові відносини не мають юридичних підстав для оплати праці, та не дають працівнику право на соціальні гарантії». Зазначила, що відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми», особи, які постраждали від торгівлі людьми, у разі потреби можуть отримати комплексну психологічну, соціально-педагогічну, соціально-медичну, юридичну, інформаційну допомогу та інші види послуг.

З нагоди святкувань Міжнародного дня солідарності трудящих та свята весни і праці, головний спеціаліст відділу «Покровського бюро правової допомоги» Наталя Козинець побажала усім присутнім уникати непорозумінь з роботодавцями, бути всебічно обізнаними та при необхідності не боятись звертатись за юридичною та соціальною допомогою.

DSC 1454

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

56

Новини громад

09 травня 2024 09:20

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

79

Новини громад

07 травня 2024 15:25

До уваги роботодавців! Нагадуємо про можливість отримання компенсації єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця

Порядок надання компенсацій затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №338.

eye

1453

Новини громад

01 травня 2024 13:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію