• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КОНСАЛТИНГОВИЙ ЦЕНТР

eye

367

22.10.2018 21:12

Центр зайнятості

img

2 травня 2018 року у Покровському міському центрі зайнятості відбулась одинадцята зустріч Центру розвитку підприємницької діяльності. Учасниками заходу стали: представники Покровського міського центру зайнятості, представники Донецького міського центру зайнятості, представники головного управління Держпраці в Донецькій області, представники Покровської філії донецького обласного лабораторного центру, представники ГО «Український донецький куркуль», представники відділу інвестицій та стратегічного розвитку Покровської міської ради, представники відділу економічного розвитку і торгівлі Покровської районної адміністрації.

«Для зручності та оперативного підбору кандидатів на вакантні посади, в центрах зайнятості до ваших послуг база актуальних відеорезюме шукачів роботи. Не гайте часу, скористайтесь цією можливістю та отримайте перші враження щодо шукача роботи, який можливо стане вашим найкращим працівником», - розпочала захід заступник директора Покровського МЦЗ Донецької області.

Під час заходу розглядались наступні питання: щодо проведення медичного огляду працівників певних категорій. Організація проведення мед.оглядів роботодавцем; перелік необхідних обстежень, клінічних, лабораторних досліджень для проведення медичних оглядів та їх періодичність; порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України; про ультаційну лінію «4Round» для малого та середнього бізнесу, та ін.

В результаті всі присутні отримали ефективні рекомендації щодо ведення власної справи та підвищення власної фінансової ефективності.

DSC 1438

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію