• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулася зустріч з керівником гуманітарного штабу Часів Яру: плани та співпраця з Покровської МВА

eye

61

01.04.2024 14:05

Новини громад

img

Керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович разом із керівницею Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ Мариною Уховою зустрілися з представником ГО «Місцевий Розвиток Громад», керівником гуманітарного штабу міста Часів Яр Русланом Макаровичем та обговорили питання співпраці щодо надання допомоги мешканцям та реалізації ініціатив та планів, спрямованих на покращення умов життя населення громади.

Зокрема, особливу увагу учасники зустрічі акцентували на вирішенні «водного питання», а саме надання допомоги Покровській громаді у сфері облаштування свердловин. 

«Це була дуже продуктивна зустріч, на якій ми встигли обговорити багато важливих питань. Співпраця з ГО «Місцевий Розвиток Громад» має великий потенціал для покращення життя нашої громади, зокрема у сфері забезпечення водою місцевих мешканців. Ми розраховуємо на плідну співпрацю та впевнені, що разом ми зможемо досягти значних результатів», - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію