• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

eye

92

29.03.2024 13:41

Громада 1

img

Одним із надійних партнерів нашої громади є волонтерська організація Sankt Augustin andfriends hilft e.V.

Саме німецькі благодійники торік передали 2 одиниці спецтехніки для добровольчого загону пожежного призначення, яка надаватиме допомогу місцевому підрозділу ДСНС у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

Сьогодні засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

Під час зустрічі керівництво громади обговорило з волонтерами можливість розширення співпраці при взаємодії зі спеціальними службами. Зокрема, в частині оновлення та поповнення автопарку 9 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Благодійники також скористались можливістю і познайомились з командою добровольчого загону у ході проходження їх навчання.

Варто зазначити, що підготовка добровольців містить великий комплекс заходів, включаючи використання подарованого спеціалізованого автотранспорту.

«Дякуємо нашим німецьким друзям та всім партнерам, зокрема Гюнтеру Маасену, завдяки яким було придбано та доставлено у Покровську громаду такий вкрай важливий і необхідний транспорт. Машини служитимуть не лише для гасіння пожеж, а й будуть в пригоді комунальним службам міста у розбиранні завалів після обстрілів», - зазначив Микола Шабельник.

Своєю чергою Гюнтер Маасен висловив слова підтримки та заявив про готовність до подальшої співпраці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію