• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

eye

57

29.03.2024 13:10

Громада 1

img

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України. 

Голова Покровської молодіжної ради Олександр Нестеренко та керівник ГО «Ініціативний Покровськ» Андрій Пузіков передали квадрокоптер військовослужбовцю-земляку Дмитру Лисенку, який до вступу в лави ЗСУ займав активну громадянську та патріотичну позицію у Покровській громаді і був членом Громадської та Молодіжної рад. 

Наступний лот для третього етапу розіграшу надійшов від небайдужого покровчанина Віталія Базаки та групи «Даруй добро». Це – хокейна джерсі професійного клубу «Донбас» з автографами гравців.  

Покровська молодіжна рада запрошує усіх охочих долучитися до розіграшу та взяти участь у зборі коштів на придбання генераторів для 68-ї, 110-ї та 56-ї бригад, що боронять нашу державу на Донецькому, Запорізькому та Харківському напрямках. 

Умови розіграшу «Щасливий квиток» прості: 

Вартість одного квитка - 150 грн. Більше квитків - більше шансів виграти подарунок ??

Банка для придбання квитка: http://surl.li/sazxn

Під час надсилання коштів у призначенні переказу обов’язково вказуйте свої дані (прізвище, ім’я, номер телефону). Ця інформація знадобиться для визначення переможця за допомогою програми випадкових чисел.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію