• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

eye

55

29.03.2024 11:37

Громада 1

img

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

У ході зустрічі було обговорено низку важливих питань, серед яких співпраця з міжнародними організаціями та забезпечення місцевих жителів гуманітарною допомогою.

Крім того, було окреслено плани щодо забезпечення благоустрою в громаді, зокрема, було створено графік проведення толок у населених пунктах.

Планується й продовжити роботу з наближення соціальних та адміністративних послуг до мешканців громади. Так, за сприяння керівництва Покровської МВА у наступному місяці до старостинських округів приїжджатимуть пересувні мобільні підрозділи АТ «Ощадбанк». 

Такі мобільні відділення забезпечені засобами зв?язку, тому здатні працювати у найвіддаленіших населених пунктах. Громадяни зможуть отримати соціальні виплати, заробітну плату, випустити картку, провести необхідні банківські операції або оплатити комунальні послуги.

«Ми опікуємося нашими селами. Адже вони входять до Покровської громади, і це все – наші жителі, яким має бути комфортно жити та не відчувати різницю життя із містом. Тому ми регулярно проводимо зустрічі та спільні наради», – зазначила Олена Носач. 

Старостам також нагадали про необхідність своєчасного подання декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію