• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

eye

76

28.03.2024 15:28

Громада 1

img

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

Згідно постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг і наказу Міністерства паливної енергетики в усіх регіонах України, зокрема, Донецькій області розпочинається робота щодо технічного обслуговування внутрішньо будинкових газових мереж. Йдеться про технічне обслуговування газопроводів, стояків, кранів, футлярів та перевірка їх на наявність пошкоджень, що спричиняють витоку газу, а також випробування газопроводи тиском.

«Питання надзвичайно актуальне для Покровська, як і для держави загалом, адже чимало старих кранів, труб і вентелів знаходяться у неналежному стані, трапляються й небезпечні випадки витоку газу. Тож карще заздалегідь вжити всіх заходів для усунення загроз. А спілкування голів ОСББ із підприємствами-надавачами комунальних послуг – хороша і необхідна практика, яку ми будемо продовжувати, щоб усі нові законодавчі норми і правила експлуатації дотримувалися в повному обсязі, в першу чергу, заради безпеки мешканців», - зазначив начальник Покровського управління з газопостачання та газифікації Володимир Шаповал.

Поки що вартість за роботу з обслуговування внутрішньо будинкових мереж перебувають на стадії формування. Після чого відповідну інформацію буде опубліковано на офіційному сайті АТ «Донецькоблаз».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

44

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

53

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію