• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

eye

118

28.03.2024 15:28

Громада 1

img

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

Згідно постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг і наказу Міністерства паливної енергетики в усіх регіонах України, зокрема, Донецькій області розпочинається робота щодо технічного обслуговування внутрішньо будинкових газових мереж. Йдеться про технічне обслуговування газопроводів, стояків, кранів, футлярів та перевірка їх на наявність пошкоджень, що спричиняють витоку газу, а також випробування газопроводи тиском.

«Питання надзвичайно актуальне для Покровська, як і для держави загалом, адже чимало старих кранів, труб і вентелів знаходяться у неналежному стані, трапляються й небезпечні випадки витоку газу. Тож карще заздалегідь вжити всіх заходів для усунення загроз. А спілкування голів ОСББ із підприємствами-надавачами комунальних послуг – хороша і необхідна практика, яку ми будемо продовжувати, щоб усі нові законодавчі норми і правила експлуатації дотримувалися в повному обсязі, в першу чергу, заради безпеки мешканців», - зазначив начальник Покровського управління з газопостачання та газифікації Володимир Шаповал.

Поки що вартість за роботу з обслуговування внутрішньо будинкових мереж перебувають на стадії формування. Після чого відповідну інформацію буде опубліковано на офіційному сайті АТ «Донецькоблаз».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію