• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

eye

120

27.03.2024 17:45

Громада 1

img

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади. Зустріч відзначилася жвавим обговоренням ефективності роботи комунальних, медичних та інших установ міста. 

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель зазначив, що у місті завершено ремонт покрівель житлових будинків на вул. Поштова та пл. Незалежності, які були пошкоджені під час обстрілів 28 лютого та 6 березня 2024 року. Також було завершено накриття тарпауліном багатоповерхівки, що у м-ні «Південний». Цей захід є тимчасовим для запобігання потраплянню опадів у житлові приміщення.

«Наразі комісією проводяться  обстеження та складання актів пошкоджених або зруйнованих будинків. Вже складено 43 акти візуального обстеження, що дозволяє оцінити стан будівель та розробити подальші заходи щодо їх відновлення. Крім цього, розпочато ремонт покрівель двох будинків на вул. Данила Шумука», — додав Олексій Стебель.

Продовжуються роботи з підсипки аварійних ділянок доріг доменним шлаком.

Паралельно з цим співробітники комунальних служб активно виконують обрізку дерев та проводять роботи з підмітання і прибирання сміття задля створення чистого та охайного середовища у громаді.

Триває ремонт зупиночних павільйонів, який власними силами проводять працівники КП «Покровськ Авто». 

За словами Маргарити Ідрісової, медичні установи громади продовжують працювати у штатному режимі.

Що стосується сфери освіти в Покровській громаді, то наразі учні перебувають на весняних канікулах. Крім цього, вже здійснено набір 23 класів першачків до закладів освіти громади.

Гуманітарний штаб продовжує активно працювати з донорами та залучати гуманітарну допомогу для місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб. Сьогодні закінчилась видача гуманітарної допомоги від Фонду Ріната Ахметова у вигляді продуктових наборів.

У старостинських округах Покровської громади активно працюють консультаційні пункти з питань протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. В них можна отримати соціальні та психологічні послуги, а також, за потреби, іншу необхідну допомогу. 

Триває евакуація населення до більш безпечних регіонів країни. Як зазначив Микола Шабельник, за останній місяць було евакуйовано 114 осіб. Загалом з початку повномасштабного вторгнення евакуаційним потягом було перевезено 25872 особи.

Під час наради акцентували на тому, що стихійна торгівля є забороненою, і це активно контролюється працівниками КП «Муніципальна служба правопорядку».

Наразі інспектори служби проводять роз?яснювальну роботу щодо необхідності прибирання території, припинення стихійної торгівлі та заборони на спалювання сміття. Ці заходи спрямовані на збереження чистоти та порядку в публічних місцях, а також на забезпечення безпеки та запобігання пожежам у місті.

Крім цього триває патрулювання залізничного вокзалу, яке проводиться інспекторами Муніципальної служби спільно зі співробітниками поліції для підтримки громадського порядку та безпеки в громаді.

«Дякую всім підрозділам та співробітникам за сумлінну працю та внесок у розвиток та добробут нашої громади. Тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти великих змін і покращень у нашому регіоні. Продовжуємо працювати — разом до перемоги!», — зазначив наприкінці наради очільник громади Сергій Добряк.

Нарада завершилася складанням конкретних завдань і розробленням плану дій, що враховують складну ситуацію в регіоні. Розглянуті питання та вислухані пропозиції дозволили уточнити напрямки роботи на найближчий час, які спрямовані на забезпечення безпеки та добробуту населення громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію