• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Опалювальний сезон у Покровській громаді закінчиться в ніч на 29 березня

eye

60

27.03.2024 14:00

Громада 1

img

Згідно з розпорядженням начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка, в ніч з 28 на 29 березня о 24:00 закінчується опалювальний сезон для котелень КП «Покровськтепломережа». Всім підприємствам, які мають на балансі котельні, рекомендовано теж закінчити опалювальний сезон в зазначений термін.

У разі надходження заявки від пологового відділення, підприємство запустить модульну котельню, яка ще деякий час підтримуватиме температуру, яка сприятлива для немовлят. Про це повідомив директор комунального підприємства «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

Також він зазначив, що опалювальний сезон 2023-2024 року в Покровській громаді пройшов достатньо стабільно.

«Ми врахували всі недоліки минулого опалювального сезону, були придбані та встановлені додаткові генератори, щоб у разі відключення електроенергії котельні могли працювати в автономному режимі. Однак, внаслідок збройної агресії руйнувань зазнали деякі об’єкти критичної інфраструктури. Їх ми відновили взимку. В аварійному режимі довелося докладати зусиль до перемикання абонентів, щоб лікарні працювали стабільно», – зазначив Дмитро Гордієнко.

Цього року опалювальний сезон в Покровській громаді закінчиться трохи раніше, ніж зазвичай. Це насамперед зумовлено різким зростанням температури зовнішнього повітря. Також це дасть змогу комунальному підприємству зекономити енергоносії та газ, а населенню – кошти на оплату комунальних послуг.

Першочергова задача комунальників зараз – це якісно підготуватися до наступного опалювального сезону.

«Після завершення періоду опалення весь колектив підприємства починає готуватися до наступного сезону. Матеріали в наявності маємо. Вже з 1 квітня всі бригади розпочинають роботи з заміни тепломереж в повному обсязі», – додав Дмитро Гордієнко.

Нагадуємо, що своєчасна сплата за послуги теплопостачання дасть комунальникам можливість якісно підготуватися до наступного опалювального сезону.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

12

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

41

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

63

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію