• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось обговорення захисту прав та інтересів дітей Покровської громади

eye

62

27.03.2024 12:44

Громада 1

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного розв'язання проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення їхніх інтересів та реалізації прав.

На розгляд були винесені питання, серед яких підтвердження та визначення місця проживання неповнолітніх і надання дозволу на дарування майна малолітнім. Більшість розглянутих справ стосувались надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройної агресії.

Члени комісії взяли активну участь в обговоренні, висловлюючи свої пропозиції щодо кожного з питань. Важливою частиною засідання було з'ясування фактів та обставин, що стосувалися кожної ситуації окремо.

«Права дитини за законодавством України визначені низкою нормативно-правових актів, які спрямовані на забезпечення, реалізацію та захист прав дитини у нашому суспільстві. Покровська МВА застосовує всі можливі інструменти та вживає заходів, щоб неповнолітні мешканці Покровської громади, та й ті, що евакуювались до безпечніших регіонів, мали доступ до своїх прав без дискримінації, включно з необхідною психологічною підтримкою, охороною здоров'я та доступом до освіти», – зауважила Наталія Іваньо.

Після обговорення порядку денного були прийняті відповідні рішення, засновані на чинному законодавстві та спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

25

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

51

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

76

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію