• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось обговорення захисту прав та інтересів дітей Покровської громади

eye

101

27.03.2024 12:44

Громада 1

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного розв'язання проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення їхніх інтересів та реалізації прав.

На розгляд були винесені питання, серед яких підтвердження та визначення місця проживання неповнолітніх і надання дозволу на дарування майна малолітнім. Більшість розглянутих справ стосувались надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройної агресії.

Члени комісії взяли активну участь в обговоренні, висловлюючи свої пропозиції щодо кожного з питань. Важливою частиною засідання було з'ясування фактів та обставин, що стосувалися кожної ситуації окремо.

«Права дитини за законодавством України визначені низкою нормативно-правових актів, які спрямовані на забезпечення, реалізацію та захист прав дитини у нашому суспільстві. Покровська МВА застосовує всі можливі інструменти та вживає заходів, щоб неповнолітні мешканці Покровської громади, та й ті, що евакуювались до безпечніших регіонів, мали доступ до своїх прав без дискримінації, включно з необхідною психологічною підтримкою, охороною здоров'я та доступом до освіти», – зауважила Наталія Іваньо.

Після обговорення порядку денного були прийняті відповідні рішення, засновані на чинному законодавстві та спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

61

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

58

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

45

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію