• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Театр для дошкільнят: вихованці ДНЗ Покровська відвідали інтерактивну виставу

eye

44

27.03.2024 12:00

Громада 1

img

Театр – це казковий світ, в якому створюється ілюзія життя. Так, з нагоди Всесвітнього дня театру, 26 березня творча група педагогів навчальних закладів дошкільної освіти Покровської міської ради дала виставу під назвою «Кольоровий клубочок».

«Залучення дітей до театру пов'язане в основному з виставами-казками. Адже казка – це чарівний світ, який навчає дітей справедливості, любові, чесності та доброті. Наші діти наприкінці свята отримали подарунки у вигляді повітряних кульок. Малеча дуже задоволена, щиро посміхається та має гарний настрій. І це є головною метою нас, як педагогів, тому що всі діти повинні зростати в любові, злагоді, мирі та доброті», – поділилася завідувачка закладу дошкільної освіти №20 Ілона Мельник.

На цьому заході були присутні діти з різних закладів дошкільної освіти міста Покровськ. Вони танцювали, грали в дидактичні, розвивальні та рухливі ігри, а головне – познайомилися зі світом театру, з його казковими персонажами.

«Театр поєднує все: казку, пісню та веселу подію. Ми пішли ще далі та зробили для дітей виставу, де вони не тільки спостерігали за персонажами, а й самі брали активну участь у заході. Дітлахи раділи, з задоволенням вболівали, пишалися головними героями, а головне – отримали яскраві враження й пораділи зустрічі зі своїми друзями», – розповіла вихователь ДНЗ №6 Світлана Денисенко.

Для працівників дошкільних навчальних закладів міста вже стало доброю традицією щотижня проводити різноманітні розвивальні та розважальні заходи для своїх дошкільнят. Адже, за словами вихователів, дарувати дітям позитивні емоції дуже важливо під час війни.

«З нагоди міжнародного дня театру ми запросили наших вихованців на виставу, де вони разом з казковим героям грали, співали та танцювали, а також виконували різноманітні завдання. А натомість вони подарували нам свої посмішки, які надихають і дають сили щодня працювати, творити й ділитися радістю з нашими діточками», – зазначила завідувачка закладу дошкільної освіти №7 Марина Старова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

41

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

63

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

91

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію