• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Про реабілітацію ветеранів, які втратили зір

eye

1308

06.03.2024 16:33

Новини громад

img

Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації  повідомляс, що міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я»  реалізусться проект «Точка дотику». Метою проекту с соціальна адаптація та формування навичок, необхідних для повсякденного життя ветеранів, які тотально втратили зір.

Реабілітація триватиме 4 тижні у місті Львів, залучаються ерготерапевт, психолог, фахівці із спеціальної освіти, фізичний терапевт, фахівці з орієнтування в просторі, які мають необхідну кваліфікацію та багатий досвід навчання ветеранів.

Спочатку фахівці проводять скринінг фізичного i психологічного стану кожного учасника навчання, щоб правильно розрахувати фізичне навантаження, тривалість занять та сформувати індивідуальну програму навчання.

Під час проходження реабілітаціі ветеранів навчають користуванню різними гаджетами, які допоможуть у самообслуговуванні, опануванні спеціальних програм та користуванні телефоном i ноутбуком.

Після навчання всі ветерани та ïx родини отримають підтримку фахівців за місцем постійного проживання.

Реабілітація ветеранів відбуватиметься на базі Навчально—реабілітаційного центру «Левеня». Для ветеранів та супроводжуючих осіб курс реабілітації, проживання та харчування є безкоштовним, проїзд відшкодовується благодійним фондом.

Контактна особа для зв’язку: Варбан Марина, 050-974—56-50, 050-334-54-30.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію