• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Шляхами Кобзаревої долі"

eye

30

12.03.2024 14:48

Новини громад

img

Творчість Т.Г. Шевченка - багатогранна, як і його талант. Ми вклоняємося перед Великим Кобзарем, який своїм життям, своєю наскрізною вдачею, своїм безсмертним словом є прикладом невтомного борця за волю, правду, мир та єднання. З нагоди відзначення 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка підоблікові молодіжного віку відділу пробації №16 м. Покровськ відвідали літературну експозицію "Шляхами Кобзаревої долі", де представлено різноманітну літературу, присвячену Тарасу Григоровичу Шевченку, розміщену в центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка.

Тарас Шевченко не просто поет, художник і мислитель, він – голос української душі, який лунає крізь століття. Його твори, наповнені глибоким патріотизмом, любов'ю до рідної землі й вірою в її вільне майбутнє, надихають мільйони людей боротися за свої права, культуру та ідентичність. У XXI столітті, коли Україна знову стикається з викликами, що загрожують її суверенітету й незалежності, слова Шевченка звучать особливо актуально. Вони нагадують нам про важливість збереження національної гідності, про необхідність боротьби за свої права і свободу. Шевченкове слово продовжує жити і в серцях кожного українця.

Відвідування даного заходу спрямоване на підтримку та підвищення інтересу до культурної спадщини, виховують почуття патріотизму та національної гідності, збагачує знанням підоблікових відділу про українську культуру.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

53

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію