• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Пацієнтів приймати готові: Покровська амбулаторія №6 переїхала до нового приміщення

eye

81

25.03.2024 11:10

Громада 1

img

У результаті ворожого обстрілу, що стався 31 грудня 2023 року, амбулаторія №6 в Покровську була серйозно пошкоджена. Втім, місцеві лікарі змогли швидко організувати поточний ремонт у приміщенні амбулаторії №1. Це стало можливим завдяки зусиллям медичного персоналу та технічного відділу. Наразі всі лікарі, які працювали у пошкодженій амбулаторії, вже ведуть прийом у новому місці.

«Внаслідок бойових дій була пошкоджена амбулаторія №6. На сьогодні, власними силами було зроблено поточний ремонт в амбулаторії №1, де ми відтепер чекаємо всіх мешканців Покровської громади на прийом до своїх сімейних лікарів», – зазначила директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Інесса Остряніна.

Завідувачка амбулаторії №6, лікар-терапевт Світлана Куликова розповіла про процес відновлення роботи амбулаторії.

«Після ракетного обстрілу, який стався 31 грудня, наша амбулаторія №6, що розташовувалася у міській лікарні, зазнала серйозних ушкоджень і була непридатна для прийому пацієнтів. Тож ми змушені були з 1 січня організувати тимчасовий прийом громадян в іншому приміщенні — амбулаторії №3 у мікрорайоні «Шахтарський». Пацієнти були поінформовані про зміну місця прийому, та записувалися до тимчасового місця через Контактний центр. Втім, це територіально не дуже зручно для наших пацієнтів, тому ми вирішили одразу розпочати ремонт в місці, яке підходить більше», — розповіла завідувачка.

Вже з 20 березня пацієнти можуть звертатися до амбулаторії №1. За звичним графіком тут працюють всі фахівці пошкодженого закладу: два терапевти, сімейний лікар та лікар-педіатр. Також функціонують кабінет щеплень та маніпуляційний кабінет, де працює старша медична сестра.

«Наша будівля після обстрілу не була придатна для роботи, тож директор прийняв рішення про перехід до іншого приміщення. Ремонт в амбулаторії №1 тривав 2,5 місяці. Тут не було навіть шпалер. Всі роботи проводилися власними силами. Зараз ми знову готові приймати пацієнтів у більш комфортних та безпечних умовах», – додала завідувачка технічного відділу амбулаторії №6 Тетяна Бекасова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

54

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію