• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тиждень дитячого читання: на ґанку Покровської бібліотеки влаштували книжкову виставку 

eye

86

22.03.2024 13:30

Громада 1

img

Наприкінці березня в усіх бібліотеках країни традиційно проходить всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це найбільше книжкове свято року.

Виставка, яку організували на ґанку Покровської бібліотеки №16, присвячена саме цьому святу.

На цій виставці представлена література на різні смаки. Зокрема, казки для маленьких користувачів бібліотеки, сучасна українська проза, романи про дружбу та кохання. А для любителів полоскотати собі нерви на виставці запропонована добірка книг про містику та загадкові пригоди.

«Ми проводимо цю виставу просто неба, тому що тут поряд спортивний майданчик і багато підлітків, які грають у футбол і в різні ігри. На жаль, вони не завжди заходять до бібліотеки. Саме тому ми проводимо такі акції та заходи – задля того, аби залучити якомога більше дітей, щоб вони активніше читали. Як кажуть, хто багато читає, той багато знає. Це дуже важливий момент у розвитку майбутнього покоління», – розповіла завідувачка бібліотеки філії №16 Надія Юрасова.

Виставка буде діяти до 10 квітня. Працівники запрошують всіх мешканців міста завітати до бібліотеки та стати учасниками цього корисного заходу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

813

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

794

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

822

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію