• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У пошкоджених будинках Покровська встановлено майже 4 тисячі вікон від “GEM”

eye

76

22.03.2024 13:00

Громада 1

img

З перших днів повномасштабного вторгнення Покровська громада переформатувала свою роботу відповідно до викликів часу. Заручившись підтримкою партнерів, вдається забезпечувати людей продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, товарами першої потреби, а також допомагати у відновленні пошкодженого внаслідок ворожих обстрілів житла. 

Одним із таких надійних партнерів є благодійний фонд Global Empowerment Mission (GEM), що у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF) реалізує у громаді віконну програму. 

У ході чергового моніторингового візиту до громади представник фонду зустрівся з начальником Покровської МВА Сергієм Добряком. Під час робочої зустрічі було обговорено пророблену роботу та окреслено плани на подальшу співпрацю.

«Благодійний фонд GEM один із перших простягає руку допомоги у разі надзвичайної ситуації. Так, починаючи з середини 2023 року, за їх підтримки до громади було доставлено та встановлено понад 3 тисячі віконних конструкцій у пошкоджених від збройної агресії багатоквартирних будинках. Дякуємо за небайдужість. Разом до перемоги!», - зазначив Сергій Добряк. 

Станом на сьогодні триває робота зі скління ще тисячі нових вікон у домівках покровчан. Представники фонду, своєю чергою, висловлюють готовність до подальшої співпраці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

86

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

80

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

106

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію