• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк розглянув звернення громадян під час особистого прийому

eye

103

21.03.2024 17:19

Громада 1

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів та організацій міста провів особистий прийом мешканців Покровської громади.

Примітно, що більшість питань вже була вирішена ще до прийому, адже звернення, що надходять до Контакт-центру обробляються та одразу передаються на опрацювання структурними підрозділами.  

Питання, що лунали під час прийому, стосувались відновлення пошкодженого внаслідок ворожих обстрілів житла.

«Місто надає миттєву допомогу у забитті вікон OSB-листами або тарпауліном. Також працює спеціальна комісія, яка оцінює масштаби збитків та визначає подальші кроки для відновлення пошкоджених об'єктів. Власники пошкодженого житла мають змогу отримати компенсацію в рамках програми «єВідновлення». Покровська МВА надає роз'яснення щодо процедури збору документів та подальшого їх подання. Також  вагому допомогу надають міжнародні організації та донори. Як от, Global Empowerment Mission (GEM) допомагають зі склінням вікон. Однак, на жаль, через велику кількість обстрілів людям доводиться довго очікувати встановлення нових вікон», – зазначив очільник громади Сергій Добряк.

Ще одна з актуальних та гострих тем, що турбує громадян, стосується обслуговування багатоквартирних житлових будинків, що включає розв'язання комунальних питань. Треба зазначити, що частина будинків міста до сьогодні обслуговується не комунальними підприємствами, а ФОП. Однак, вже наступного місяця більшість з цих будинків перейдуть у підпорядкування КП «Господар». За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, таке рішення було прийнято після аналізу дій та звернень громадян за останні півтора року. Передбачається, що реагування на надзвичайні ситуації, включаючи ліквідацію обстрілів та інші екстрені випадки, стане швидшим.

Також громадяни звертаються з питанням щодо процедури отримання гуманітарної допомоги.

«Є громадяни, які не підпадають під ті критерії, за якими організації надають гуманітарну допомогу. Але ці особи не залишаються без уваги. Беремо ці питання під особистий контроль, намагаємось сприяти їх вирішенню. Продовжуємо налагоджувати комунікацію з благодійниками та партнерами», – наголосила заступниця очільника громади Наталія Іваньо.

Серед іншого, під час прийому лунали прохання щодо розв'язання особистих питань.  Заявникам надано рекомендації та доручення структурним підрозділам щодо їх вирішення.

«Спостерігається тенденція зниження звернень від громадян. Це свідчить про злагоджену та ефективну роботу структур та служб міста. Продовжуємо працювати для наших громадян, їхньої безпеки та відчуття реальної справедливості, тому готові вислухати кожного, конструктивно відреагувати на критику та дослухатися до раціональних пропозицій», – підкреслив Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

809

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

791

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

821

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію