• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нарада з керівниками УСЗН: евакуація незахищених верств населення

eye

81

21.03.2024 14:30

Громада 1

img

За останні місяці місто Покровськ стало свідком постійних обстрілів, що створюють загрозу безпеці мешканців. У зв'язку з цим міська влада активно закликає населення  евакуюватися до більш віддалених від фронту територій. Велика увага приділяється організації вивезення вразливих груп населення, які можуть зазнати особливих труднощів у разі надзвичайних обставин. 

Так,  під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулася нарада, присвячена питанням евакуації незахищених верств населення в умовах погіршення безпекової ситуації в регіоні. 

Зокрема, учасники наради обговорили план дій щодо вивезення маломобільних груп, одиноких осіб та людей з інвалідністю до безпечних місць в разі надзвичайних обставин. Разом з керівниками Управління соціального захисту населення було ретельно продумано організацію та координацію цього процесу. 

Згідно з планом, усі необхідні заходи та процедури щодо евакуації незахищених верств населення будуть реалізовані у найкоротші терміни з максимальною увагою до потреб кожного громадянина.

За словами Наталії Іваньо, евакуація незахищених верств населення є одним з пріоритетних завдань Покровської МВА для забезпечення захисту громадян.

«Безпека кожного жителя є нашим головним завданням, і ми готові докладати зусиль для того, щоб забезпечити її. Ми маємо створити такі умови, щоб кожна людина, незалежно від статусу чи фізичних можливостей, мала можливість евакуюватись у випадку небезпеки. Ми вже обговорили попередній план дій, але головне — це спільна робота та взаємодія усіх відділів та служб. Тільки разом ми зможемо забезпечити безпеку та добробут усіх мешканців нашої громади», – підкреслила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

30

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію