• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Психологічне розвантаження від ГО «Аваліст» для інспекторів ККСН

eye

57

20.03.2024 15:37

Громада 1

img

У Покровській громаді попри складний воєнний час вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення громади. Важливу роль у вирішенні різноманітних суспільних питань відіграють працівники Комітету самоорганізації населення. Саме вони забезпечують оперативне інформування та допомогу місцевим жителям. 

Постійна взаємодія з населенням безпосередньо впливає на психоемоційний стан інспекторів. На допомогу їхньому ментальному здоров'ю прийшли надійні партнери Покровської МВА – громадська організація «Аваліст». 

Команда психологів провела для працівників Покровського ККСН безкоштовний психологічний тренінг. Під час групового заняття було відпрацьовано корисні вправи та навички, які допомагають активувати внутрішні ресурси та боротися зі стресом.

«Ментальне здоров'я кожного з працівників – один з вирішальних чинників успішної діяльності колективу. Спостерігаючи за інспекторами можна сказати, що до стресу можна адаптуватись, але усунути його причину все ж таки краще. Дякуємо ГО «Аваліст» за підтримку та надані психологічні техніки. Впевнена, що знаючи їх  опановувати тривогу, страх буде легше, і в цей складний час вони дійсно допомагають триматися і відчувати себе більш спокійно», – підкреслила керівниця ККСН Марина Ухова.

Передбачається, що зустріч із фахівцями допоможе надалі навчитися прислухатися до себе і звертати увагу на «тривожні дзвіночки», аби вчасно розпізнати проблему.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

44

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

64

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

75

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію