• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розпочали ремонт зупиночних павільйонів на міському автовокзалі

eye

87

20.03.2024 09:15

Громада 1

img

Задля зручності пасажирів та комфортного очікування громадського транспорту фахівці КП «Покровськ Авто» продовжують проводити роботи з оновлення зупиночних комплексів.

Зокрема, комунальники розпочали ремонт павільйонів на автостанції по вулиці Шевченка. Перш за все, проводяться роботи з монтажу нових козирків з металевого профілю, щоб замінити розбиті пластикові. Після цього фахівці підприємства планують виконати обшивку стін та боковин OSB-листами. Загалом планується відремонтувати 6 таких місць очікування громадського транспорту.

За словами в.о. начальника транспортного відділу Артема Колосова, роботи з ремонту виконуються власними силами КП «Покровськ Авто». Нові козирки забезпечать надійний захист від погодних умов, а обшивка стін ОСБ-листами покращить зовнішній вигляд станції та захистять від вітру та опадів.

Ці заходи спрямовані на забезпечення комфортного та безпечного очікування громадського транспорту для мешканців та гостей міста.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

47

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

71

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

38

Громада 1

01 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію