• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники працюють над озелененням міста

eye

66

19.03.2024 11:40

Громада 1

img

Працівники комунального підприємства «Багатогалузеве комунальне підприємство» проводять планові роботи з обрізки сухих гілок задля безпеки, здоров’я й естетики дерев. 

Як розповів головний інженер КП"БКП" Юрій Кій, з початку тижня було спиляно та вивезено близько 80 м. куб. гілля.

«Гілки проріджують для збільшення потоку повітря, більшої дистанції й поліпшення форми. Завдяки цьому зменшується парусність, що допомагає протистояти сильним поривам вітру та знизити ймовірність аварійного обламування гілок», - пояснив Юрій Кій. 

Також здійснюється обрізка пристовбурових паростків, що правильно формує крону дерев. Таким чином фахівці дбають про те, щоб дерева не лише зеленіли, а й були здоровими. 

Крім того, комунальники ліквідовують старі та аварійні дерева. Все це робиться задля безпеки громадян, розповідають в КП «БКП».

Нагадаємо, обрізка дерев здійснюється відповідно до Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

19

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

49

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

70

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію