• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Розвиток комунальної сфери громади: триває перехід від ФОП до комунального підприємства

eye

94

19.03.2024 10:50

Громада 1

img

За участі начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступника Олексія Стебеля відбулася робоча зустріч з працівниками ФОП «Бойко» і ФОП «Ковальчук». Під час неї обговорили фіналізацію процесу переходу до комунального підприємства, яке буде обслуговувати багатоквартирні будинки.

У місті Покровськ наразі функціонують 4 ФОПи, з яких два, ФОП «Бойко» і ФОП «Ковальчук», обслуговують 155 багатоквартирних будинків у центральній частині міста і районі Динасового селища. Ці будинки тепер переходять під управління комунального підприємства «Господар». Ще два ФОП залишаються на ринку обслуговування, але можливо, з часом й інші багатоквартирні будинки перейдуть у підпорядкування КП.

«Необхідність у такому підприємстві стала очевидною після аналізу дій та звернень громадян за останні півтора роки, який відображає всю ситуацію. На контролі в «Управителів» 170 протермінованих звернень за період 2018 - 2024 роки. Однією із головних переваг цього переходу є швидке реагування на надзвичайні ситуації, включаючи ліквідацію обстрілів та інші екстрені випадки. Результативність роботи комунальників визначать вже особисто мешканці, коли з 1 квітня запрацює саме комунальне підприємство», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Суть змін у переході від приватного бізнесу до комунальної установи обслуговування важлива для всіх мешканців. Під час такого переходу особові та розрахункові рахунки абонентів зазнають змін, оскільки послуги надаватимуться новим постачальником. Також важливо розуміти, що дебіторська та кредиторська заборгованість переходить до комунального підприємства, і ці борги не зникають.

«Були питання серед працівників про соціальні гарантії. Авжеж, вони будуть. Також передбачається оновлення інструменту та видача фірмового одягу. Людина, яка прийде до КП на роботу, матиме і соціальний захист, і перспективи в тому числі. Тому впевнений, що люди пішли з нашої зустрічі сповнені надії на продуктивну та комфортну співпрацю», - додав заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Передбачається, що впровадження комунального підприємства не лише забезпечить нові стандарти обслуговування, а й розв'яже питання підтримки інфраструктури Покровська на місцевому рівні.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

49

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

71

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

38

Громада 1

01 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію