• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк взяв участь у нараді з представниками спеціальної моніторингової місії УВКБ ООН

eye

164

18.03.2024 18:00

Громада 1

img

У ході зустрічі очільник Покровської громади разом із керівниками військових адміністрацій Покровського району долучився до обговорення питання щодо екстреного реагування та надання допомоги в зимовий період, що стосується забезпечення домогосподарств твердим паливом. Зокрема, було проведено аналіз виконаної роботи в сезон 2023-2024, а також запропоновано нові шляхи співпраці. 

Також було обговорено актуальність забезпечення місцевих жителів, які, попри заклики до евакуації, продовжують залишатись на території Донеччини, гуманітарною допомогою, що включає товари першої необхідності.

Крім того, окреслено плани щодо надання допомоги у відновленні пошкодженого внаслідок ворожих обстрілів майна.

Нагадаємо, агенції ООН пліч-о-пліч співпрацюють з Покровською МВА задля життєзабезпечення мешканців громади. 

«Дякуємо організації за те, що вона одна з перших простягнула руку допомоги та передала місцевим жителям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф, фінансову підтримку та гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів, засобів гігієни, будівельних матеріалів. Така підтримка є вагомою для Покровської громади. Разом до перемоги!», - зазначив Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію