• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Забезпечення безпеки та розвиток пасічництва: обговорення на нараді в Покровській військовій адміністрації

eye

92

18.03.2024 18:30

Громада 1

img

Сьогодні, 18 березня, під головуванням Ольги Богачової, начальника відділу з питань агропромислового розвитку в Управлінні земельних ресурсів та агропромислового розвитку Покровської військової адміністрації, відбулась робоча нарада з власниками пасік. Також участь у нараді взяв представник Покровського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області.

Незважаючи на те, що в країні третій рік ведуться бойові дії, і Донеччина потерпає від обстрілів чи не найбільше, пасічники не відмовились від своєї справи. Адже окрім задоволення, яке вони отримують від того, чим займаються, це ще й податки, з яких утримується наша армія.

На зустрічі були обговорені важливі аспекти, що стосуються реєстрації пасік та заходів, спрямованих на запобігання масових випадків отруєння бджіл. Підкреслено необхідність суворого виконання вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва».

Обговорення показало важливість спільної роботи та координації зусиль для забезпечення безпеки пасічників та збереження біорізноманіття. Такі наради стають важливим інструментом у забезпеченні стабільного розвитку аграрного сектору та підтримки бджільництва як важливої галузі сільського господарства.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію