• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську призначили фінансову підтримку військовослужбовцям-переселенцям для придбання житла

eye

102

18.03.2024 13:17

Громада 1

img

Сьогодні під керівництвом заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо та за участю заступниці Маргарити Ідрісової, відбулося чергове засідання комісії з розгляду заяв щодо виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. 

На засіданні було розглянуто 7 заяв, та рішення про призначення компенсації було прийнято у всіх випадках, загалом на суму 14 039 315 гривні. Однак розгляд ще однієї особової справи був перенесений на наступне засідання через те, що заявник висловив бажання бути присутнім під час розгляду, але через відрядження не зміг з'явитися на засідання.

«Наша комісія несе важливу місію в забезпеченні тих, хто стояв на захисті нашої незалежності. Ці компенсації в першу чергу є визнанням та підтримкою тих, хто вклав свої зусилля у збереження суверенітету та територіальної цілісності України», — зазначила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію