• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На одній з міських котелень Покровська встановлено потужний генератор

eye

81

18.03.2024 12:53

Громада 1

img

За підтримки Донецької облдержадміністрації Покровськ вчергове отримав від польських благодійників генератор потужністю 810 кВт для однієї з котелень міста.

За словами головного інженера КП «Покровськтепломережа» Олександра Дудніка, цього вистачить, аби у випадку тривалого відключення електроенергії у мережі резервно живити насоси в котельні, забезпечуючи теплом близько 900 абонентів.

Силами працівників комунального підприємства було облаштовано місце для встановлення генератора й закуплено необхідне для підключення обладнання.

Так, після повного тестування роботи альтернативного джерела живлення, його було підключено під повний цикл котельні.

Примітно, що у порівнянні зі встановленими генераторами на інших котельнях цей є найпотужнішим. За його допомогою тепло безперебійно надходитиме й до об’єктів критичної інфраструктури.

«Загалом я задоволений роботою та професіоналізмом наших тепловиків. Разом ми продовжуємо працювати над тим, щоб забезпечити місто теплом навіть у разі блекаутів. Для цього на міських котельнях встановлені дизельні генератори. Дякуємо керівництву ДонОДА та благодійним організаціям за небайдужість та підтримку Покровської громади», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Опалювальний сезон добігає кінця, втім, робота з модернізації та оптимізації котелень Покровської громади продовжується.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

53

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію