• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки благодійників у Покровську відновлена пошкоджена будівля дитячої бібліотеки  

eye

97

15.03.2024 10:35

Громада 1

img

Після ворожого обстрілу Покровська, який відбувся 28 лютого, у дитячій бібліотеці ім. Олени Пчілки були пошкоджені вікна та двері. На відновлення майна відкрили збір коштів, до якого долучились представники громадськості. 

Сьогодні дитяча бібліотека ім. О. Пчілки обслуговує близько 2000 читачів. Це одне із небагатьох місць, де місцеві мешканці та переселенці можуть проводити своє дозвілля: взяти цікаву книгу, поспілкуватися або відвідати якусь виставку.

Після ворожої атаки, під яку потрапила бібліотека, роботу закладу було тимчасово припинено. На відновлення майна відкрили збір коштів, але він просувався повільно. І тоді працівники закладу звернулися за підтримкою до громадської організації «Центр інновацій та партнерства ГО «U.Mentor», які, своєю чергою, залучили до акції й БФ «Фонд освітніх ініціатив». 

Необхідні кошти зібрали менше ніж за тиждень – вони вже використані за призначенням, і бібліотека знову відчинена для читачів.

«Я сподіваюся, що ці двері будуть відчинені для читачів ще дуже довго. І ці стіни будуть наповнені дитячими позитивними емоціями, сміхом, радістю. Я вірю, що ці вікна та двері дочекаються нашої спільної перемоги», – зазначив голова ГО «U.Mentor» Гліб Ступак.

На знак подяки за плідну співпрацю, стабільні партнерські відносини, своєчасну допомогу та підтримку у розробці та втіленні проєкту соціального спрямування «БІБЛІОхаб», який реалізовувався за підтримки HALLI 2.0 від Мережі захисту національних інтересів «А Н Т С», голові громадської організації «Центр інновацій та партнерства «U.Mentor» Глібу Ступаку вручили Подяку.

«Впевнена, що за будь-які добрі справи обов'язково у відповідь треба казати слова вдячності. Пан Гліб мешкав у місті Покровськ, і попри те, що він зараз є на відстані від нас, він не забуває про місто. Ми впевнені, що співпраця між ГО,  яке очолює Гліб Ступак,  та нашими закладами є не останньою, адже ми отримували допомогу і в інших проєктах саме під час війни», – розповіла начальниця Покровського міського відділу культури Олена Олехнович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

27

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

55

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

78

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію