• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старости Покровської громади зібрались на чергову нараду

eye

73

14.03.2024 14:15

Громада 1

img

Сьогодні під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулася чергова робоча нарада зі старостами Покровської громади. 

По-перше, учасники зустрічі обговорили питання стану доріг, а саме їх підсипки доменним шлаком. Попередньо, старостами підготовлений перелік вулиць, які потребують ремонту. Під час наради було визначено які саме дороги найбільш потребують такої підсипки.

Також присутні обговорили механізм видачі гуманітарної допомоги від благодійної організації «Аваліст» у вигляді питної води в ємностях для мешканців старостинських округів. 

«Доставка питної води до старостатів вже здійснюється. Зокрема, вчора, 13 березня, було завезено питну воду у Піщанський старостинський округ. Також вже сьогодні завезено, а на завтра заплановано  видачу близько 2000 пляшок для мешканців Родинського старостинського округу», — зазначила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Крім того, зі старостами було обговорено питання щодо проведення суспільно корисних робіт в старостинських округах, а саме, прийняття людей до роботи на кладовищах напередодні святкування Великодня. 

Передбачається в період весняних робіт та підготовки до Великодня,  є можливість працевлаштувати 3-4 особи на кожен округ. Також попередньо є домовленість з керівництвом міського центру зайнятості щодо подальшої співпраці з такими людьми на постійній основі.

У ході зустрічі підіймались й питання щодо соціального маршруту автобусів до Срібненського, Новоєлизаветівського та Новотроїцького старостатів. 

Виявилось, що є певні проблеми в заповненнях відомостей про бажаючих здійснити такий виїзд.

Під час наради Олена Носач надала слушні пропозиції та подякувала старостам за проведену роботу.

«Співпраця зі старостами — це не лише обмін інформацією, але й плідна співпраця до покращення умов життя у громаді. Завдяки вашій роботі ми впевнені в успіху наших зусиль для розвитку кожного старостату та забезпечення добробуту для кожного мешканця. Дякую!» — додала Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

46

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію