• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відзначили День українського добровольця урочистим нагородженням

eye

165

14.03.2024 09:36

Новини громад

img

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо за покликом власного серця стали на захист своєї батьківщини й захищають рідну землю від загарбників. Цей день присвячений сучасним добровольцям, які 14 березня 2014 року започаткували формування першого батальйону добровольців.

Так, сьогодні, на честь Дня українського добровольця, відбувся урочистий захід з метою нагородження учасників добровольчих формувань. На захід завітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником. 

«В цей день, 10 років тому, перші 500 добровольців вирушили з майдану на тренувальну базу, після чого відправились на схід боронити нашу державу. Ви долучилися до цієї когорти незламних героїв, тому низький уклін і велика шана вам за той свідомий вибір, який ви зробили 24 лютого два роки тому. Бажаємо бути цілими та неушкодженими та всім повернутися додому живими. Найскорішої перемоги! Ви до цього точно дотичні, за що вам дуже дякую від нашої громади та усієї країни. Зі святом! Слава Україні!», — привітав під час нагородження всіх присутніх очільник громади Сергій Добряк.

За проявлену самовіддачу, сумлінну працю, ініціативність в роботі, проявлену громадську активність та свідомість, спрямовані на об'єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави та з нагоди відзначення Дня українського добровольця відбулося нагородження знаком народної пошани «Хрест громадянських заслуг».

Ми маємо пам'ятати про сьогоднішній подвиг добровольців, пам'ятати нашу історію та про тих, хто не побоявся взяти в руки зброю і піти боронити рідну землю, та всіх, хто протягом вже кількох сотень років завжди, коли виникає загроза для нашої України, сміливо йде в бій за її цілісність та незалежність.

Разом до Перемоги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

36

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

36

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

44

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію