• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для вихованців «Милосердя» обрано місце для релокації на заході країни

eye

72

13.03.2024 11:00

Громада 1

img

Питання евакуації Покровського реабілітаційного центру «Милосердя» знаходиться на особистому контролі Віцепрем'єр-міністерки України – Міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук.

 За її дорученням відбулась нарада під головуванням заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олексія Бруслика та за участі представників Закарпатської, Донецької облдержадміністрацій, благодійної організації «Схід SOS», керівництва Нересницької громади та Покровської міської військової адміністрації.

Під час розгляду питання було запропоновано місце для релокації у Нересницькій громаді Закарпатської області. Село Нересниця знаходиться в мальовничому місці серед карпатських гір.

До релокації запропоновано дві будівлі, одну з яких, за підтримки БО «Схід SOS», було відремонтовано та облаштовано під потреби маломобільних людей.

Депутати Нересницької громади погодились надати будівлю для вихованців покровського реабілітаційного центру, та надіслали звернення до благодійної організації щодо погодження цільового призначення використання приміщень.

Також попередньо було проведено комунікацію з батьками та персоналом «Милосердя» про необхідність евакуюватись в умовах воєнного стану на території Донецької області. Наразі проводяться узгоджувальні процедури.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

16

Громада 1

07 травня 2024 14:30

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

25

Громада 1

07 травня 2024 13:35

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

48

Громада 1

07 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію