• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Благодійники привезли черговий гуманітарний вантаж для дітей Покровської громади

eye

182

12.03.2024 16:49

Громада 1

img

Громадська організація «Відповідальні громадяни» у співпраці з World Vision International за фінансової підтримки від Aktion Deutschland Hilft (ADH), в рамках проєкту «Адаптивне швидке гуманітарне реагування для задоволення нагальних потреб постраждалих від конфлікту домогосподарств в Україні» надають гуманітарну допомогу покровським родинам з дітьми, які потребують підтримки.

Цього разу до Покровська було доставлено майже 900 наборів гуманітарної підтримки. Частину вантажу було розподілено між отримувачами послуг міського центру соціальних служб.
«Серед пакунків - необхідні продукти, здатні задовольнити потреби людини. Ця допомога вкрай важлива для наших мешканців, які потрапили в складну життєву ситуацію через воєнні події. Ми вдячні за підтримку та співпрацю ГО "Відповідальні Громадяни" та їхнім партнерам», — зазначила керівниця центру Тетяна Кірсанова.

Один пакунок розраховано на кожного неповнолітнього члена родини. Всі отримувачі заздалегідь пройшли реєстрацію для отримання допомоги.

Фахівці Покровського центру соціальних служб долучились до координації та видачі продуктових наборів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

40

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

25

Громада 1

06 травня 2024 10:01

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

63

Громада 1

03 травня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію