• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від GEM надійшла нова партія вікон для постраждалих домогосподарств 

eye

107

11.03.2024 16:35

Громада 1

img

Сьогодні в рамках співпраці з організацією Global Empowerment Mission гуманітарний штаб Покровської міської військової адміністрації отримав 140 віконних конструкцій для відновлення пошкодженого житла. 

Така співпраця має на меті допомогти людям, чиє майно постраждало внаслідок російських атак. Вікна будуть встановлені в різних частинах міста за 10 адресами, за якими мешканці подали заявки до Контактного центру на отримання допомоги.

Важливо відзначити, що отримані вікна є якісними трикамерними конструкціями, які забезпечують високу тепло- та звукоізоляцію приміщень, що є надзвичайно важливим для комфортного проживання покровчан. 

Керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович нагадав, що заміна вікон відбувається в рамках "віконної програми", реалізованої за підтримки американської організації GEM у співпраці з Howard G. Buffett Foundation (HGBF).

«Ця ініціатива є ще одним важливим кроком у відновленні пошкодженого житла та полегшенні складних умов, з якими зіткнулися наші громадяни. Спільна робота з GEM та HGBF дозволяє ефективно вирішувати питання відновлення інфраструктури та покращення якості життя людей у нашій громаді. Ми дуже вдячні за постійну підтримку», — зазначив Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію